Workshops (maar voorlopig even niet…)

SCHUIF AAN, DOE MEE

In mijn atelier geef ik verschillende workshops en partijtjes. Deelnemers zijn bijvoorbeeld collega’s, een vriendengroep of familieleden. Je kunt je ook individueel inschrijven voor een geplande workshop. Ervaring is niet nodig. Ik vind het juist leuk om mijn gasten te stimuleren in hun creativiteit, of je nu voor het laatst geschilderd hebt op de kleuterschool of een ervaren schilder bent.

Wat kun je verwachten?

Hoewel iedere workshop een andere insteek heeft, is het altijd gezellig. Maar goed, er moet wél gewerkt worden! Na afloop van de workshop neem je je eigengemaakte kunstwerk mee naar huis. Soms moet je rekening houden met een droogtijd, maar daar maken we duidelijke afspraken over.

Kunst Kado

Natuurlijk kun je jezelf op een workshop trakteren, maar het is ook een leuk idee om ‘m aan iemand anders te geven. Of om die kinderverjaardag niet wéér in de dierentuin te vieren (‘is iedereen er nog?’), maar bij mij. En ben je uitgepraat tijdens het zoveelste familie-uitje? Ga dan iets doen, succes verzekerd!

Voorwaarden:

  • Trek oude kleding aan, de verf gaat er nooit meer uit
  • Geplande workshops gaan door vanaf 4 personen
  • Betalen kan contant of via factuur

Kunstborrel

Vrijdagmiddagborrel, daarna eten en dan nog de kroeg in, of: naar Femke’s atelier om te schilderen? Kiezen hoeft niet meer! Voor alle workshops geldt; voor 60 euro kun je naast alles wat bij de workshop is inbegrepen onbeperkt drinken en genieten van home made food. En das goed binnen te houden, al zeg ik het zelf. Vrijdagmiddag borrelen kan natuurlijk ook gewoon op zaterdag of zondag. Of wat denk je van doordeweeks?

Workshops